Ja Tu Gotuję!
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Kontakt
▼
czwartek, 29 września 2016
Naleśniki ze szpinakiem zapieczone pod beszamelem
›
Kiedy myślę o Mazurach przychodzą mi na myśl świeże ryby, lasy i oczywiście komary. W związku z tym ze zdziwieniem przyjęłam wiadomość, że ...
poniedziałek, 26 września 2016
"Polskie jabłka" - recenzja
›
Cieszę się, że mieszkam w Polsce. Naprawdę. Znam wiele osób, które tęsknią za dalekimi ciepłymi krajami, za egzotyką i wciąż poszukują swoj...
piątek, 23 września 2016
Energetyczne kuleczki kakaowo-orzechowe bez pieczenia
›
Będąc na Sri Lance miałam okazję zwiedzić fabrykę herbaty w Kandy, w której od wielu lat niezmienionymi metodami wytwarza się doskonały wys...
środa, 21 września 2016
Ravioli z dynią, jarmużem i masłem szałwiowym
›
Uwielbiam prowadzić samochód. Szczególnie w trasie, gdy mogę zapomnieć o korkach, światłach, przejściach dla pieszych i po prostu jechać. N...
3 komentarze:
poniedziałek, 19 września 2016
Pasztet warzywny z sokowirówki
›
Po pierwsze - nie marnować. Dawno już przerzuciłam się z robienia raz w tygodniu dużych zakupów spożywczych w hipermarkecie na regularne, n...
9 komentarzy:
sobota, 17 września 2016
Gruszkowy budyń jaglany z orzechami w karmelu
›
Wakacje na rajskiej Sri Lance minęły jak sen i teraz powolutku wracamy do rzeczywistości. Smaki, zapachy i krajobrazy tej cudownej wyspy zr...
2 komentarze:
środa, 31 sierpnia 2016
Gazpacho
›
Gdybym była sławną wokalistką koncertującą dla wielotysięcznego tłumu fanów, to ustanowiłabym kategoryczny zakaz wnoszenia smartfonów na mo...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer