Ja Tu Gotuję!
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Kontakt
▼
piątek, 13 marca 2015
Zjadłabym coś słodkiego...ciastka owsiane z pomarańczą, imbirem i białą czekoladą
›
Pamiętacie moją przyjaciółkę z Wrocławia? Otóż obie mamy teraz fazę na jedzenie słodyczy non stop..o każdej porze dnia i nocy. Pokusa jest ...
3 komentarze:
wtorek, 10 marca 2015
Wegańska pasta z czerwonej fasoli - do kanapek (nie pasztet, żeby nie było!)
›
Na różnych wegańsko-wegetariańskich blogach spotkałam się z dyskusjami na temat nazewnictwa potraw bez mięsa i produktów zwierzęcych. Były ...
1 komentarz:
sobota, 7 marca 2015
Granola jabłkowo-klonowa z orzechami
›
Robienie granoli w domu wchodzi w krew. Jest wciągające, uzależniające i jak już ktoś zacznie to nie przestanie - a na pewno nie wróci nigd...
3 komentarze:
czwartek, 5 marca 2015
Moussaka
›
Ostatnio odezwała się do mnie koleżanka z zamówieniem na następny przepis na blogu i poprosiła o jakąś zapiekankę z mięsem. Trudna sprawa, ...
czwartek, 5 lutego 2015
Regeneracja włosów "śliną bernardyna"
›
Temat mało związany z gotowaniem, ale wyniki tego eksperymentu są tak niesamowite, że muszę się z Wami podzielić! Nigdy nie miałam szczeg...
4 komentarze:
wtorek, 3 lutego 2015
Burgery pieczarkowe z czarnej soczewicy
›
Moja przyjaciółka z Wrocławia ma naprawdę ogromne szczęście, że mieszka w takim miejscu. Po pierwsze dlatego, że to Wrocław, a po drugie dl...
1 komentarz:
sobota, 31 stycznia 2015
Wege to nie jedzenie? Przepis na pastę sezamową (tahini)
›
"Wege to nie jedzenie" skomentował jeden z czytelników bloga. Echhh, kiedy wreszcie ludziska zrozumieją, że nie na samym mięsie ś...
6 komentarzy:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer