tag:blogger.com,1999:blog-9129530247588873921.post8117153242209335499..comments2024-01-09T14:01:19.328+01:00Comments on Ja Tu Gotuję!: Pieczeń z dzikaDorota+Darekhttp://www.blogger.com/profile/15975758605738422844noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9129530247588873921.post-48138951913218755702018-03-14T14:53:40.391+01:002018-03-14T14:53:40.391+01:00mięsa marynowanego w soli peklującej (czyli peklow...mięsa marynowanego w soli peklującej (czyli peklowanego) nie można poddawać obróbce cieplnej w temperaturze powyżej 140 st C. Nie można go smażyć ani tym bardziej piec w wysokiej temperaturze. W wysokiej temperaturze azotyny rozkładają się na związki rakotwórcze. anonimhttps://www.blogger.com/profile/01523971812468121073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9129530247588873921.post-1200736987786786732015-01-28T12:23:25.349+01:002015-01-28T12:23:25.349+01:00Świetny przepis, mój jest bardzo podobny, jeżeli n...Świetny przepis, mój jest bardzo podobny, jeżeli nie identyczny tylko ja nie dodaje selera :) Arnihttps://www.willatatry.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9129530247588873921.post-13352090821063638982015-01-24T23:38:10.728+01:002015-01-24T23:38:10.728+01:00ciekawy przepis, będę musiał spróbować :)ciekawy przepis, będę musiał spróbować :)Anonymousnoreply@blogger.com